perjantai 1. tammikuuta 2016

20. Kuukauden blogi!

Kyllä sain iloista postia Jalustin.netistä joulun alla. Valjakkoajon viemää -blogi valittiin kuukauden blogiksi!

Valintaan vaikutti esimerkiksi aktiivisuus blogissa ja muualla sosiaalisessa mediassa sekä ylipäätään positiivinen asenne. Kivaa, että työstään saa tunnustusta! Blogiin tulee käytettyä päivässä paljon aikaa ja etenkin ajatustyötä. Vaikka postauksia ei blogin puolelle päivittäin satele, yritän pitää esimerkiksi Instagram-tilin aktiivisena ja suunnittelen paljon materiaalia myös tänne blogin puolelle. Tälläkin hetkellä on monia kymmeniä ideoita, jotka ovat nyt vain toteuttamista vailla.

Bloggaaminen on ollut jo pitkään tärkeä harrastus minulle, joka olin aikoinaan todella innokas tarinoiden kirjoittaja. Suunnittelin vähän nuorempana kirjoittavani romaaninkin. Jostain syystä kuitenkin inspiraatio kirjoittamiseen katosi ihan yhtäkkiä lukion aikoihin eikä tekstiä enää syntynyt. Blogipuolella se into on taas löytynyt ja vaikka tekstit ovatkin olleet kovin lyhkäisiä nyt viime aikoina (syynä se, että en ole vain voinut antaa tälle aikaa kuin puolisen tuntia päivästä, mikä on aivan liian vähän kuvien käsittelylle ja tekstin tuottamiselle) niin se into on kuitenkin koko ajan olemassa. Se tuntuu hyvältä. Voida taas löytää iloa ja onnistumisen tunteita kirjoittamisen kautta.

Valokuvaus on toinen rakas harrastus. Kamera kulkee mukana joka paikassa ja nyt kun jouluna kuusen alta löytyi tuo minijärkkärikin, sen kuljettaminen on entistäkin helpompaa. Opiskelen paljon aiheesta itsenäisesti, pyrin päivittämään kuvauskalustoani säännöllisesti, olen ostanut kalliit kuvankäsittelyohjelmat ja harjoittelen päivittäin niiden käyttöä ja aina löydän jonkin uuden hyödyllisen työkalun. Väitän, että alan olemaan aika harjaantunut jo Photoshopin käytössäkin. Vielä pitäisi tutustua RAWien maailmaan ja Lightroomin käyttöön...

Mitä vuosi 2016 sitten tuo tullessaan Valjakkoajon viemää -blogin puolella? Odotan innolla sitä, että pääsen helmikuussa kertomaan meidän ensimmäisestä valmennuksesta. Vielä enemmän odotan ensimmäisen kisaraportin kirjoittamista. Tavoite on myös avata valjakkoajoa lajina vielä paremmin täällä blogissa. Raportoida kisatuloksista ulkomailta. Haastatella kokeneita konkareita ja toivottavasti saada edes muutama ihminen innostumaan tästä lajista niin, että pian nähdään uusia kasvoja ja valjakoita valmennustapahtumissa ja kisakentillä. Ylipäätään haluaisin blogistani pystyä tuomaan esille sitä jotakin, mikä minut sai innostumaan valjakkoajosta niin kovasti. En tiedä itsekään ihan tarkalleen mikä se jokin on, mutta jokainen joka sen saman kokee tai on kokenut, tietää mistä puhun. Se vain on.

Toivotaan, että vuosi 2016 on antoisa niin ponien kuin bloginkin kanssa. Kova usko siihen kyllä on.

2 kommenttia: