tiistai 29. joulukuuta 2015

19. Energianpurkua uusien valjaiden kanssa

Juhlapyhät on nyt melkein lusittu, vielä viikon katkaisee yksi vuoden vaihtumiseen liittyvä juhla mutta sitten on todellakin paluu arkeen. Johan sitä toki on tälläkin viikolta pientä paluuta suoritettu, mies on palannut töihin ja itse olen yrittänyt laittaa kotia ojennukseen, koska tänä vuonna uutta vuotta vastaanotetaan pienellä ystäväporukalla täällä meillä. Tänään suuntasin myös tallille palauttamaan ponit takaisin työn pariin! Piipan kaviopaise on alkanut paranemaan todella hyvin ja klinikalta ohjeeksi tuli, että jos on ontumaton, niin tiukkaa treeniä vaan. Se kuitenkin arkoo kaviotaan vielä kovalla pohjalla joten tänään ponit pääsivät juoksemaan pellon pehmeälle pohjalle.

Utelias silmäpari katseli menoani tallia kohti...
Huppueläimet värjöttelivät loimiensa alla, varsin tyytyväisen oloisina!
Piipalla tossu jalassa vielä. Kohta ponit saavatkin kengät...
Sovittelimme ensin valjaat poneille ponien omistajan kanssa. Vähän lisää reikiä häntäremmiin ja parin remmin kiristys, mutta nopeasti oli laitettu valjaat ojennukseen! Kovin jäykät ne on vielä, mutta varmasti käytössä pehmenevät nopeasti. Tykkään kyllä kovasti tuosta synteettisestä materiaalista! Hyvännäköinen ja helppohoitoinen, käy! Viininpunaiset silatyynytkin tulivat, ne on tilattu Hevarista. Kuvista puuttuu nyt vetoliinat ja mäkivyöt, koska juoksutuksessa tai ohjasajossa niillä ei ole mitään virkaa...
Kummallakin ponilla oli virtaa reilusti, joten oli ihan hyvä suunnitelma käyttää ne purkamassa energioitaan pellolla tänään ja myös hieman aivojumppaa tekemässä ohjasajon merkeissä, kun huomenna suuntaamme Urjalaan paritreeneihin. Jännittävää! Hienoa nähdä taas kumpikin yhdessä vaunujen edessä. Toivotaan, että saisin napattua muutaman kuvan tänne bloginkin puolelle! Palataan siis toivottavasti huomenissa. :)

2 kommenttia:

  1. En malta odottaa että pääsen kuvaamaan näitä kahta söpöläistä! On ne vaan suloisia <3

    VastaaPoista