keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

53. Hevosmessut ja Playsson.net Lounge

Playsson.net Lounge tarjoaa tulevan viikonlopun Hevosmessuilla taukohetken kakkoshallissa, lähellä ohjelmalavaa, osastolla E 70.


Viikonlopun aikana Loungessa mm. bloggaajia jututettavana, hevosalan vieraita, kilpailuja ja muuta mukavaa tekemistä. Voit rentoutua Loungen sohvilla ja rupatella vaikkapa kahvikupin äärellä! Tule hakemaan ideoita bloggaamiseen sekä tapaamaan uusia ihmisiä!

Lisäksi esittelyssä Equestrialin videosarjat, DressageOnSite -palvelu sekä Kisamatkalla Champion 2016 -tapahtuma. Osastoltamme on myös mahdollista ostaa tiimituotteita tarjoushintaan! Ja onhan meillä aidon kokoinen hevosmallinukke avustamassa letitysoppaissa.

Ohjelmaa Playsson.net Loungessa:

LAUANTAINA 2.4.
klo 12.00 Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan TalliTreenejä maksutta! Kesto noin 30 min.
klo 13.00 Letitysopas #1: Kouluratsastaja ja bloggaaja Terhi Lehtimäki näyttää, kuinka saat tehtyä hevosellesi siistit letit kisoja varten.
klo 16.00 Messuilla kouluratsastusklinikan pitävä Marko Björs vierailee osastollamme.

SUNNUNTAINA 3.4.
klo 12.00 Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan TalliTreenejä maksutta! Kesto noin 30 min.
klo 13.00 Letitysopas #2: Esteratsastaja ja bloggaaja Erika Hanhisuanto näyttää, kuinka saat tehtyä hevosellesi siistit letit kisoja varten.
klo 16.00 Playsson.netin tiimi- ja yhteistyöbloggaajien meet & greet.


Minut voi löytää myös Playsson.netin Loungelta kumpanakin päivänä sekä varmasti myös kentän laidalta hurraamasta tutuille valjakkoajonäytösten aikana. Tule rohkeasti juttelemaan ja kyselemään vaikka valjakkoajosta :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti