keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

51. Leiri ja kisat lähestyvät!

Viime tiistain ajon jälkeen ei ole ollut oikein mitään mainittavaa tai blogin puolella kerrottavaa, joten blogin on jäänyt hieman hiljaiseksi. Toisaalta, on pitänyt kiirettä jo ihan arjen pyörittämisessä ja viime viikonloppukin oli täynnä hulinaa, joten ei tässä ole oikein edes ehtinyt blogia ajatella. Itse asiassa tänään juuri mietin, että miten on taas viikko mennyt niin nopeasti? Huomenna lähdetään jo ponien kanssa leirille, jee!! Ja ekat kisat lähestyy, ääk!

Mitäs ponien kanssa sitten ollaan touhuttu? Tiistain ajelun jälkeen olen niitä muutamat kerrat ohjasajanut ja juoksutellut. Eilen viimeksi tehtiin puomitreeniä niin, että ponit saivat mennä ns. neliöllä kahta puomisarjaa. Aika tehokasta oli ja kumpikin kyllä näytti työskentelyn jälkeen siltä, että töitä oli tehty... Piipa meinaa puskea hieman lapa edellä vasempaan kierrokseen ja oikeaan kierrokseen se oli kovin jäykkä oikeasta suupielestään, puri kiinni kuolaimeen jonkin verran siltä puolelta. Kovasti yritettiin katsella lampun kanssa onko kaikki hampaat tallella, mutta mitään ei ainakaan pikatsekkauksella löytynyt. Pitää vielä kiilan kanssa ihmetellä asiaa. Kumpikin sai nautiskella vielä illalla jälleen hieronnasta joten nyt pitäisi olla lihashuolto tehty tulevaa muutamaa rankempaa päivää varten. Mitään suuria jumeja ei kummallakaan ollut.

Tosiaan huomenna eli torstaina alkaa meidän pääsiäisleiri ja kyllä tätä ollaankin odotettu! Torstaina ei varmaan tehdä mitään ihmeellistä, vähän viritellään poneja tunnelmaan ja tarkastellaan, että ratti, kaasu ja jarru toimii. Perjantaina onkin sitten maratonesteen ajoa! Jännittää! Eihän meillä nyt vauhti vielä voi olla mikään hurja, mutta jännittää silti, heh! Lauantaina varmaankin ajellaan tarkkuutta, koska sunnuntaina on sitten kisat... Aika hurjaa. Olen käynyt läpi kaikki mahdolliset skenaariot päässäni, mitä teen jos käy näin tai mitä jos tapahtuu noin. Rouva murehtija täällä terve! Ehkä nämä fiilikset hälvenee, kun pääsee ponien kyytiin ja saa muutaman päivän ajoa siihen kisojen alle.

Sunnuntaina siis on Keilakunkku-kilpailusarjan 1. osakilpailu ja nimestäkin voi päätellä, että kyse on tarkkuusajosta (tarkkuudessa ajetaan "keilojen" muodostamista porteista). Ponien kanssa ei ole ajeltu kuin kahdesta portista peräkkäin joten nyt kun portteja tuleekin monta ja erilaisten kaarteiden jälkeen, saa nähdä miten selvitään. Ponit ilmoitettiin kahteen luokkaan, mutta mikäli ensimmäinen menee hyvin, jättäydymme pois toisesta. Se toinen on vain oikeastaan sitä varten, että pääsee paikkailemaan virheitä, jos sellaisia tulee ensimmäisessä luokassa.

Meillä on ollut vähän murhetta ponien vaunujen suhteen ja vieläkään meillä ei siis omia ole, joten menemme koko viikonlopun vielä lainavaunuilla. Toivotaan, että tämä asia korjaantuisi mahdollisimman pian...

Sellaisia pikaisia kuulumisia siis täältä, viikonlopun jälkeen tulette varmasti kuulemaan enemmän :)!

2 kommenttia:

  1. Mitä teiän uusille vaunuille tapahtu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaanko, että pitkä juttu jota en täällä blogissa jaa... Pääasia on, että uudet vaunukaupat on vireillä ja toivottavasti saadaan nopeasti :)

      Poista