tiistai 8. maaliskuuta 2016

45. Arvontojen voittajat

Back to business niin sanotusti! Lomat on lusittu. Viime viikko oli siis meidän suunnalla hiihtolomaviikko ja samalla pidin myös lähes kokonaan lomaa tietokoneesta ja blogista. Hieman pakon edessä - välillä piti oikein muistuttaa itselleen, että ei saa istua koneelle. Aika usein syyllistyy siihen tietokoneen tai puhelimen selaamiseen tytön ollessa kotona ja siihen, "Odota, äiti tekee tän ensin äkkiä." -tokaisuun. Nyt saimme ansaitusti sitä äiti-tytär -aikaa ihan toden teolla.

Käytiin tallilla, metsäretkellä, shoppailemassa... Kaiken kaikkiaan tuli vietettyä todella mukava viikko ilman aikatauluja ja kiirettä minnekään.

Joten pahoittelut, että arvonnat ovat saaneet odotella viikon, olisi pitänyt alunperinkin laittaa niihin osallistumisaikaa hiihtoloman yli. Videot on kuvattu jo eilen, mutta teknisten ongelmien vuoksi sain ne vasta nyt youtubeen. Mutta nyt vihdoin ja viimein voittajien julkistus!Onnea siis Green Eventer (yllätyspalkinto) ja Sara Töppärä (ohjasajo-ohjat ja hanskat)! Otan teihin yhteyttä tänään sähköpostitse :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti