tiistai 24. marraskuuta 2015

9. Ensimmäinen kunnon talvipäivä

Tänään oli todellakin mielestäni ensimmäinen tämän vuoden oikea talvipäivä! Pakkasta oli ainakin täällä meillä aamulla -10'C ja vielä aamupäivälläkin -5'C joten sai pukea jo päälleen vähän enemmän kuin aikaisempina päivinä. Lähdinkin todella iloisin mielin moikkaamaan minimammutteja, jotka viettivät vapaapäivää tänään ja pääsivät pienelle metsäkävelylle narun päähän. Tänään olisi saanut kyllä todella kauniita kuvia, mutta ponien kuvaaminen ja niiden piteleminen oli aika haastavaa joten ihan niin kivoja poseerauksia ei tänään tippunut. Mutta jotain kuitenkin. :)Nyt kun ponit ovat tallilla, jossa pääsee tutustumaan myös maratonesteisiin, täytyy yrittää käyttää kaikki aika siellä hyödyksi! Silta oli Piipan mielestä hieman jännittävä, mutta ihan hienosti siitä suoriuduttiin ja käveltiin kopisevaa, natisevaa siltaa edes takaisin. Samoin lumen alla olleet esteiden johteet ja muurin palaset olivat vähän hirvittäviä. Maratonesteiden tolpat ja nauhat ei niinkään... Harmi, ettei vesiesteeseen päästä enää tutustumaan, mutta keväällä sitten!

Kävimme ponien kanssa katsomassa myös vaunuja, jotka tulevat niiden mukaan kotiin vähäksi aikaa. Saamme lainaan parivaunut jolla pääsemme aloittamaan harjoitukset ponien kanssa!
Lopuksi suuntasimme vielä maneesiin ja tällä kerralla poneilta löytyi vähän enemmän paukkuja, tuli sieltä jopa pukkejakin! Alla videota näiden rallitteluista. :)Kerrottakoon vielä, että tämä viikko tulee olemaan aika hiljaista blogirintamalla, koska valmistelen blogin joulukalenteria! Se valmistuu kovaa vauhtia ja silti hirvittää, saanko loppukuun luukkuja täytettyä... Kääk!

2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi:) mistä olet nuo ihanat loimet ostanut?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna-Riikka! Omistaja on ne jostain hankkinut, täytyy kysyä mistä löytyi... :D Ne on kyllä aivan loistavat!

      Poista