tiistai 17. marraskuuta 2015

5. Kaljut minimammutit rallittelemassa

Ponit ovat olleet marraskuun alusta asti Urjalassa ajo-opetuksessa. Tämä oli parempi ratkaisu, kun painiskelimme vähän sekä aikapulan, että käsiparien puuttumisen kanssa. Nämä kaverit kun eivät olleetkaan ihan niin helppoja laittaa ajoon. Ellillä on päästy ajamaan nyt jo ilman taluttajaa, mutta Piipa on haasteellisempi ja se menee vielä taluttajien kanssa. Se on todella teatraalinen kaikissa reagoinneissaan... Kyllä se menee jo kuulemma kaikki tassut maassa ja ei varmaan montaa kertaa mene, että taluttajistakin jo päästään luopumaan. Laput se varmaan tarvitsee aika nopeasti.

Sintit olivat olleet juuri ajossa, kun tulin tallille, joten en sitten lähtenyt niiden kanssa enää kävelylle mutta käytin ne maneesissa - ajattelin, että ne haluaisivat ehkä vähän oikoa jäseniään ja availla lihaksiaan ja rallitella menemään. Noh, katsokaa videosta kuinka kävi...Aika energisiä poneja? Tässä myös jälleen näkee näiden kahden eron aika hyvin, Elli varmaan olisi juossut sydämensä kyllyydestä, jos Piipa vain olisi lähtenyt siihen mukaan.

Pahoittelen muuten videon hämäryyttä, täytyy muistaa että jatkossa maneesiin kaikki valot päälle, jos meinaa saada videoon selkeää kuvaa.

2 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä kovasti tästä sun blogista jo nyt, mua kiinnostaa valjakkoajo eikä kyllä ole muita aiheesta kertovia blogeja tullut vastaan! Toivottavasti jaksat kirjoitella ja avata tätä lajia vielä pitkään c: tulee myös tutummaksi suuremmalle porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia mukavasta kommentista! :) Kirjoitusintoa kyllä löytyy nyt kun poneillakin pääsee pian tekemään ja harrastamaan ihan oikeasti. Ihanaa päästä myös takaisin rakkaan harrastuksen pariin <3

      Poista