sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

71. Savijärvi Top Driving CAI2*

Lähdimme Piipan, Ellin ja Spartan omistajan kanssa lauantaina turisteiksi Savijärvelle, missä vuorossa oli kansainvälisen valjakkoajokilpailun maratonosuus. Siinä suorituksia katsellessa tuli kamala kaipuu radoille ja hirmuinen harmitus siitä, että kisakausi alkaa olla jo ohi. Mutta sitä suuremmalla syyllä kaikki panostus tuleviin Riihimäen ja Loimaan kisoihin!

Savijärvellä oli kyllä kaikki niin hienosti suunniteltu. Yleisöllä oli oma, ns. suljettu alue jolta löytyi penkkejä, buffa ja bajamajat ja alueelta näki yhtä vaille kaikki esteet. Näin yleisö ei joutunut missään vaiheessa seikkailemaan siellä radalla olevien hevosten seassa matkalla vessoille tai ruokaa hakemaan. Yleisöä olikin reilusti paikalla mikä oli todella mukavaa, koska tämä pieni lajimme ei valitettavasti vielä useinkaan kerää paikalle suuria massoja ihastelemaan valjakoita. Nyt ilmassa oli KV-kisan tuntua jo senkin puolesta, että taputukset ja kannustukset raikuivat pitkältä.

Pidemmittä puheitta ajattelin kuvista parhaimmiston jakaa täällä blogissa, pääsette tekin ihastelemaan valjakoiden menoa. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti