tiistai 15. joulukuuta 2015

14. Vielä pari sanaa blogiexposta


Kirjoitinkin jo joulukalenterin puolella viime lauantaina Tampereella järjestetystä blogiexposta, mutta sain muutanman kuvan tapahtumasta käsiini ja ajattelin kirjoittaa päivästä vielä tälläkin puolella blogia. 


Tässä kohtaa päivää penkit eivät olleet vielä täynnä, mutta parhaimmillaan ne olivat jokaista penkkiä myöten varattuja, lisäksi porukkaa oli ständeillä ja expo-alueella jatkuvasti. Nähdäkseni oli oikein hyvin porukkaa ensimmäisille blogiexpoilla.


Osallistuin myös bloggaajien tietokilpailuun vapaaehtoisena "vierailijana". Olen helposti yllytettävissä oleva ja siinä kohtaa kun totesin, että nyt ei meinaa yleisön seasta innokasta löytyä niin pakkohan se oli käsi nostaa ylös. Rohkeutta minulta ei puutu tuollaisiin tilanteisiin, en ole koskaan vierastanut lavalle nousemista, olenhan siellä joskus laulanutkin satapäiselle yleisölle joka oli huomattavasti pelottavampikin tilanne... Ylipäätään esimerkiksi koulussa esitelmien pito on aina ollut minulle helppoa. Kiitän kyllä tästä ominaisuudesta, koska moni asia olisi vaikeampaa, esimerkiksi eilen piti luontevasti kertoa kuka olen ja mitä teen, kun olin yhteishaastattelussa kouluun. Ei tuottanut ongelmia siis sekään.
Kävin nappaamassa myös ihanan Sennin kaverikuvaan kanssani. Sennillä oli aivan mahtava ständi, siihen oli kyllä panostettu, kuten myös kaikkeen Kisamatkalla-blogin "alaisuudessa" järjestettävään tulevaan tapahtumaan. Me ainakin ponien kanssa pyritään kesän tulevaan mätsäriin, sen verran hulppeat palkinnot on sinne tulossa, pakkohan se on niitä yrittää lähteä tavoittelemaan!Vielä vähän bloggaajia yli portaalirajojen, kuten Playsson.netin Penina sanoi keskustellessamme tapahtumasta ja tulevastakin. Arvostan sitä, että Playsson.net ei ole "pienessä piirissä pyörimistä" vaan jokainen voi tuntea olevansa tervetullut porukkaan mukaan.

Kuten olen jo sanonut useammassa paikkaa, odottelen innolla ensi vuotta. Tässä kun olen muutamalle ihmiselle heidän pyynnöstään lähettänyt kuvia, koska kamera kädessä siellä kyllä ahkerasti pyörin kuten "kunnon bloggaajan" kuuluukin, niin yksi asia on sellainen johon haluaisin että tulevaisuudessa kiinnitetään huomiota. Kun yleisössä on bloggaajia, on siellä myös kameroita. Taustat! Ne taustat... Valitettavasti lavalla olevia tapahtumia kuvatessa pääsi kyllä muutama ärräpää parikin kertaa, koska tausta oli vain yksinkertaisesti ruma. Noh, ei mikään ihmeellinen, ihan rauhallinen kyllä mutta sinne ehdottomasti jotain kuvaustaustaa seuraavalla kerralla! :) Tulee vähän sellainen koulufiilis kun kuvia katselee. Nämä kaverikuvat ovat taas kivan näköisiä tuollaisen talvisen taustan kanssa. Muuten vinkkejä onkin tullut ympäri (ht.)nettiä joten sen kummemmin en toista jo sanottua.

Hieno tapahtuma oli ja toivon vain onnea ja menestystä Playsson.netin jatkolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti