maanantai 23. toukokuuta 2016

64. Maanantain muistelot

Ruudun takana oleva bloggaaja kärsii tällä hetkellä jonkinlaisesta blogimasennuksesta, burnoutista, valkoisen tekstikentän kammosta tai jostain vastaavasta, niin hankalalta tuntuu tänne blogin pariin tulla. Toisaalta kotona on niin paljon tehtävää näin keväisin, etenkin ulkona, joten senkin puolesta ei oikein aika edes riitä koneelle istua. Kuvia olisi pari kansiollista käsiteltävänä ja niitä odottaville lähetettävänä, mutta sekin homma seisoo.

NYT aion kuitenkin ryhdistäytyä blogin suhteen. Tänä aamuna istuin koneelle jo jopa aika mielelläni. Onhan tämä tavallaan sellainen tilanne, että ne "to do" -listan asiat unohtaa hetkeksi kokonaan ja rentoutuu sekä keskittyy vain tuottamaan tekstiä. Joten pitäisi varmaan ottaa blogi päivän rentoutumistuokiona eikä niin suurena rasitteena, mitä se on nyt jostain syystä ollut?

Ajattelin palata hieman ajassa taaksepäin ja muistella menneitä. Sitä on tullut tehtyä nyt jonkin verran, etenkin juuri tämän aiheen suhteen. Joku lukija saattaa muistaa, että kilpailin joitakin vuosia sitten valjakkoajossa ja vähän ratsastuksen eri lajeissakin suomenhevosorilla nimeltä Hessin Nöpi. Noh, Nöpi tuli myyntiin ihan hetki sitten - tai itseasiassa se ei ehtinyt julkiseen myyntiin edes tulla, kun lähetin pari "mayday" -kutsua ihmisille jotka Nöpin tuntevat ja sitä kautta löytyikin todella nopeasti ihminen, joka tätä tilaisuutta on odottanut varmaan yhtä paljon kuin minä. Minulla ei elämäntilanne ole hevosen ostamiselle suotuinen, mutta hänellä onneksi oli ja Nöpi on saanut uuden, rakastavan omistajan, joka siitä tuskin luopuu ikinä.

Näiden kuvien myötä voisin siis toivottaa todella paljon onnea Nöpin uudelle omistajalle ja paljon kaikkea ihanaa tulevaisuudelle!

Ensimmäinen kerta Nöpin selässä, tästä se kaikki lähti!
Ensimmäinen ajokerta ja Nöpillä ensimmäistä kertaa nelipyörät perässä.
Sh-Kummajaisissa 70cm

Kantakirjaori!Ensimmäistä kertaa isojen juhlavaunujen kanssa! 

Tampereen Hevoset-messuilla.
Orisuora.


Hääkeikalla :)
Pullukka herrasmies suoraan laitumelta haettuna :)
Viimeistä kertaa...

Kaikkea hyvää Nöpille ja uudelle omistajalleen <3

2 kommenttia:

 1. Onpa kiva ettei Nöpin tarvinnut lähteä ihan teille tuntemattomille! :)

  On siitä jo ihan mukavasti vuosia ehtinyt vierähtää kun se mokoma pääsi syntymään tarhaan tallin sijaan täällä Tampereella... Tuntuu niin hassulta, että meillä sen kutsumanimi oli Köpi kun se oli pienenä niin onneton köpöttelevä köntys, Heidi sitten vain vaihtoi siitä Nöpin kun oli N-vuosi. Aika miehekäs nimi jätkällä! :')

  Poika ihan pikkuisena laitumella emänsä kanssa;
  https://i.gyazo.com/46c313e6502d6344ac90439891fe2d7f.png

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kuvatervehdyksestä, lähetin sen myös uudelle omistajalle :)! Se ei kyllä varsana mikään joutsen ollut, mutta onneksi siitä kasvoi sellainen nyt isompana ;)

   Poista