tiistai 22. marraskuuta 2016

89. Pre-baby bucket list


Postauksen ihanien kuvien © Mirella Ruotsalainen / hertjekker.net! <3

Blogeissa on usein kaikenlaisia listauksia siitä, mitä kukin haluaa tehdä keväällä, kesällä, syksyllä, talvella, valmistumisen jälkeen, ennen vaihtarivuotta... Mikä milloinkin ajankohtaista on. Nyt tietenkin jokaisesta varteenotettavasta blogista pitäisi alkaa hiljalleen löytyä "winter bucket list" joka kertoo, mitä bloggaaja haluaa tehdä talven aikana. Meinasin itse listata juurikin samanmoista to do -listaa itselleni, mutta sitten tajusin, että ennen kuin näkee kuinka arki alkaa vauvan kanssa rullaamaan ei paljonkaan kannata suunnitella.Mutta jotain sentään pystyn suunnittelemaan - nimittäin mitä haluaisin tehdä ennen vauvan syntymää! Oletusarvona tietenkin se, että a. vauva pysyttelee yksiössään ainakin lähelle laskettua aikaa ja b. pysyn itse hyväkuntoisena loppuun asti. Vuodelevossa on hankala tehdä mitään muuta kuin tuijottaa Netflixiä... Mutta oletetaan siis, että kaikki menee vielä parin kuukauden ajan vallan loistavasti!


Pre-baby bucket list


1. Käydä leffassa. Elokuvateatterissa ei tule muutenkaan juuri käytyä, mutta nyt siellä pyörii pari elokuvaa jotka voisin käydä mielelläni katsomassa.

2. Käydä kampaajalla. Olisi mukavaa edes hieman päästä siistimään kuontaloaan ennen vauvan syntymää.

3. Nähdä ystäviä, ilman kiirettä ja aikatauluja. Väsymykseltä ei meinaa aina jaksaa, mutta nyt pitäisi tavata ystäviä, koska vauvan kanssa ei välttämättä ihan hetkeen liikuta minnekään - ainakin hyvä varautua siihen.

4. Valmentautua Spartalla. Ainakin pari valmennusta haluaisin ottaa vielä, kun se on mahdollista. Ei pääsisi ihan ruostumaan...

5. Hemmotella esikoista. Käydä hänen kanssaan vaikka shoppailemassa ja syömässsä, viettää leffailtoja kahden kesken, käyttää ratsastamassa... Antaa erityishuomiota vielä, kun hän saa olla meidän "maailman napa" ihan yksinään.

6. Valvoa myöhään ja nukkua pitkään. Vielä olisi ainakin yhdet pikkujoulut edessä, kun tulee varmasti valvottua hieman myöhäisempään. Pitkään nukkuminen, noh, tätä toteutan lähes koko ajan ja otan lisäksi päiväuniakin. Olisikin hauskaa jos voisi nukkua koko yön putkeen, mutta sitä tuskin tulee tapahtumaan piiiiiiitkään aikaan :D

7. Käydä mieheni kanssa treffeillä, ihan vain me kaksi! Syömässä, leffassa, mitä tahansa.

8. Tehdä äidin kanssa koko päivän shoppailureissu oikein pitkän kaavan mukaan, eli välillä vähän kahvia ja toisessa välissä vähän ruokaa, useampi lepotauko kun on pakollista ottaa joka tapauksessa.

9. Syödä mitä mieli tekee! Eroon raskauskiloista -projekti alkaa sitten keväällä.

10. Nauttia siitä, että SAAN tehdä perheelle vaikkapa ruokaa oikein kunnolla siihen keskittyen, vaikka aamusta asti sitä valmistaen. Ja ylipäätään siitä, että on aikaa ja jaksaminenkin on vielä kohtalaisella tolalla.


1 kommentti:

  1. Kivan oloinen blogi sulla! Ja ihana banneri

    http://pinja-sofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista