lauantai 20. elokuuta 2016

77. Irtohypytystä

Blogi vähän laahaa jäljessä, tuli ihan huomaamatta pidettyä taas pientä taukoa! Paljon olisi kyllä kirjoiteltavaa, pitää palata tässä viikonlopun aikana vielä menneiden viikkojen kulkuun ja miettiä mitä kaikkea ollaan tehtykään... Kisoihin valmistauduttu, sitä nyt lähinnä tietenkin näin viikkoa *glunks* ennen kisoja! Tuli pieniä muutoksiakin sopivasti vain päiviä ennen lähtöä, täytyy opetella kokonaan uusi kouluohjelma ja asennoitua ihan erilaiseen kisaan... Noh, palataan tähän myöhemmin tarkemmin.

Kuun alussa järjestettiin tallilla irtohypytyspäivä ja kaikki tallin hevoset pääsivät hyppäämään. Kyllä oli innokkaita hevosia! Jokainen tajusi hyvin mitä kujassa piti tehdä ja osa kyllä kieltämättä korvasi tyylin vauhdilla, mutta hauskaa tuntui olevan... Sparta ja shettistammatkin pääsivät tietenkin pitämään hauskaa! Tammoista ei nyt kuvia ole, koska piti olla vähän avittamassa niitä alkuun kujassa ja sitten lopulta jäi ne kokonaan kuvaamatta.

Spartan tiedettiin olevan kärryillä siitä mitä kujassa tehdään, se on irtohypännyt kuvien perusteella, jopa ihan "pieniä taloja". Nyt pidettiin korkeudet maltillisina ja haluttiin vaan ponille mielekästä, vaihtelevaa tekemistä ja hyvää selkäjumppaa.

Kuvat voivatkin sitten puhua puolestaan. :)

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, mun suosikit ovat 1&2 juoksutuskuva ja 2 hyppykuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sparta oli mukavan vauhdikkaalla tuulella niin sai vauhdikkaita kuvia :) Kiitos!

   Poista
 3. Ihania kuvia! ♥
  Mistä oot löytäny noi pilkulliset bootsit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ponin omistaja löysi ne verkkokaupasta minihorseshop.nl - on ollut hyvä ja luotettava toimittaja!

   Poista