maanantai 6. helmikuuta 2017

94. Ensimmäinen kuukausi

Meidän pikkujätkä on nyt yhden kuukauden ikäinen! Kasvu on aivan hurjaa, hyvä kun itse perässä pysyy... Meillä on jo aika säännöllinen yörytmi, päivät vielä hieman hakee ja riippuu myös paljon siitä, mitä päivän aikana touhutaan. Paljon ollaan käyty Ideaparkissa kiertelemässä, sinne kun on vauvan kanssa niin helppo mennä ja siellä olla. On vauva päässyt tallillekin jo, kun kävimme katsomassa Spartan ja omistajansa valmennusta Urjalassa. Vielä en ole uskaltanut itse vaunuille niin, että vauva on kentän laidalla omissa vaunuissaan, kun uni ulkona on vielä aika katkonaista. Mutta olen kyllä ajamaan jo päässyt! Kokonaista kaksi kertaa! Kamalasti omassa ajossa on nyt hakemista, kropan hallinta ei ole ihan parasta laatua ja hartiakivut ovat nyt vauvaa kantaessa melkoiset. Toivomus olisikin päästä fysioterapeutille, joka osaisi katsoa millä tavoin raskaus on jättänyt jälkensä kroppaani ja lisäksi hierojalle hierotuttamaan etenkin tuota yläselän aluetta auki.


Parin viikon päästä on hollantilaisvalmennukset, joten ennen sitä pitäisi vähän saada tatsia taas ajoon ja omaa kroppaa jonkinlaiseen hallintaan. Paikallistin jo tämän hetkisen pahimman virheeni vasempaan käteeni, mutta en osannut sitä alkaa vielä korjata. Puristan sillä liikaa huomaamattani ja pidän liikaa sillä vastaan, koska sain ajettua Spartan vinoksi jo ihan kymmenen minuutin ajolla... Noh, tilanteen korjaaminen lähtee siitä, että ensin asian tiedostaa, joten ollaan jo sen suhteen "voiton puolella".

Kesä ja kisat siintävät mielessä vahvasti ja vauva onneksi *iso iso iso kopkop* vaikuttaa aika lungilta tyypiltä, joten eiköhän meillä ihan ehjä kausi tule olemaan, mikäli pysytään kaikki vain kunnossa ja terveinä ym.

Varmaan hollantilaisvalmennusten jälkeen saan taas bloginkin puolelle vähän ponimatskua, mutta nyt joudutte tyytymään tämän nassun katselemiseen!


2 kommenttia:

 1. Onnea vielä perheenlisäyksestä. Aivan mahtavan hurmuri.
  Muuten jos vain suinkin mahdollista, käy osteopaatilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Pitääpä ottaa selvää kuka olisi hyvä näillä seuduilla. Kiitti vinkistä!

   Poista