sunnuntai 18. joulukuuta 2016

92. Kausi paketissa, äitiysloma alkaa nyt!

Teksti pysyy nyt aika lyhyenä, koska sattuneesta syystä tämä istuminen ei oikein mukavalta tunnu enää. Mutta nyt kuitenkin videot ulos jotta eivät jää roikkumaan!

Viikko sitten kisailtiin vuoden viimeiset Keilakunkut. Keliolosuhteiden vuoksi kisat järjestettiin maneesissa ja rata oli tietenkin jo tästä syystä haasteellinen. Finaali kun oli kyseessä, sai radassa ollakin työtä joten yhtään en tästä valita! Vauhti pysyi tästä syystä aika maltillisena ja yritettiin keskittyä vain tarkkaan ajamiseen. Ihan ilman palloja ei selvitty, mutta viime osakilpailun virhepistesaldoon nähden tämä kisa oli meille oikea työvoitto...

Kentällä pääsi onneksi ihan hyvin verryttelemään kuitenkin ja se olikin tarpeen, Sparta oli nimittäin aika menossa! Parinkymmenen minuutin työskentelyn jälkeen se kuitenkin rentoutui hyvin ja silti saatiin jätettyä paukkuja radoillekin.

Helpompi luokista eli +30cm meni rauhallisesti, paikoitellen kuski oli hieman myöhässä kääntämässä porteille ja parille portille taas turhan hätäisesti, mutta lopputulos oli kolme palloa alas joka oli todellakin varsin hyvä suoritus. Hieman hitaastihan me etenimme, mutta alunperinkin oli tarkoitus keskittyä kaikkeen muuhun paitsi siihen vauhtiin. Vauhtia meillä kyllä ensi kaudelle riittää, siitä ei tarvitse kantaa huolta.Vaikeampi eli +25cm oli jo sillä tavoin helpompi, että tiet olivat jo tutut. Eka luokka meni hieman sellaisella: "Ääk ei me mahduta tästä, ei me voida kääntyä tästä!" jne. paniikissa, mutta tokassa luokassa tiesin jo, että mahdumme ja pystymme. Tosin sitä kakkosporttia ei saatu puhtaasti edes käynnissä, voihan piru... Muuten rata oli tasaisempi ja parempi ja vain kaksi palloa alas, vaikka portit olivat 5cm kapeampia! Lopulta pääsimme palkintojenjakoonkin pokaamaan 3. sijan ruusukkeen :)Mutta nyt! Nyt on tämän kauden kisat kisattu ja valmennukset tältä valjakolta ohi (toistaiseksi). Spartan omistaja jatkaa valmennuksissa käyntiä jotta tatsi pysyy yllä ja poni pysyy hyvässä vedossa, mutta minä siirryn LOMALLE! Vauva suorastaan jo "kolkuttelee ovella" (heh, aikamoinen mielikuva...) joten tässä on nyt vielä viimeiset hetket vetää henkeä ja vetäytyä viettämään aikaa tämän pienen, kohta yhdellä ihanalla tyypilä kasvavan perheen kanssa. Joulu on tulossa ja vietämme sitä pääosin kotonamme, rauhoittuen ja rentoutuen.

Tämän myötä myös blogi jää nyt tauolle ennalta määrittämättömäksi ajaksi. Palaan varmasti vauvakuulumisilla, kunhan pystyn ja jaksan, mutta koska ajotreenit ovat nyt jäässä ainakin helmikuun alkuun asti niin blogiinkaan ei mitään materiaalia ole jakaa.


Toivon kaikille lukijoille aivan ihanaa Joulun aikaa ja mahtavaa Uutta Vuotta 2017!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti